Skip to content

www.erd-vlore.com

Sherbimi Radio-Taxi, ne Vlore, ALBANIA
sherbim-radio-taxi-ne-vlore-albania-vl2697c.jpg
Sherbim Radio-Taxi, 24 ore

Sherbimi Radio Taxi ne Vlore - 24 ore hapur

Sherbimi Radio-Taxi ofrohet ne Vlore, dhe ne te gjithe territorin e vendit, mjafton te telefononi ne numrat e kontaktit te shoqerise. Sherbimi ofrohet 24 ore pa nderprerje.

Ne dispozicion te klienteve vendosim automjete me kushte bashkekohore, te cilet drejtohen nga shofere profesioniste.

Per informacione te metejshme ju lutemi na kontaktoni ne numrat e telefonit si me poshte:

+355 (0)33 238-888

+355 (0)69 5253-354

 

 

 

Adresa: 
  

"E.R.D." sh.p.k.

Tel: +355 (0)33 238-888

Rruga Transballkanike

Tel: +355 (0)69 5253-354

Vlore, ALBANIA

Tel: +355 (0)69 5277-405

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Fax: +355 (0)33 239-926

 
Makina me Qira ne Vlore - Mercedes Benz S320 CDI - VL0628D
makina-me-qera-ne-vlore-mercedes-benz-s320-cdi-vl0628d.jpg
Mercedes Benz S320 CDI

Modeli:S320 CDI
  
Viti i Prodhimit:2000
  
Kamio:Automatik
  
Karburanti:Nafte
  
Motorri:3.2 litra
  
Kondicionimi:Klimatizator (2 zona)
  
Auto/Radio:DVD Player
  
Tapiceria:Lekure

 
Parashikimi i Motit ne Vlore

oracard.com